Okulumuzun Kalite Politikası

27.11.2012 1881

KILIÇALİ PAŞA İLKOĞRETİM OKULUNUN

KALİTE POLİTİKASI

1- Okulda okuyan tüm öğrencilerimizi Atatürk ilke ve Devrimlerine bağlı, topluma yararlı, ülkesini seven, insan haklarına saygılı, demokrasi bilinci oluşmuş bireyler olarak yetiştirmek.

2- Tüm öğrencilerimize Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda teknolojinin olanaklarından yararlanarak en iyi eğitimi vermek.

3- Tüm paydaşlarımızın okula severek ve mutlu gelmelerini sağlamak.

4- Tüm paydaşlarımıza huzur bulacakları sağlıklı ve hijyenik ortamlar sağlamak.

5- Okulda hizmet alan ya da hizmet veren herkesin birbirine güvenini ve saygısını arttırmak.

6- Öğrencilerimizi en iyi yurttaş, en iyi birey ve yapacağı mesleği en iyi yapan insan olarak yetiştirmek.

7- Tüm öğrencilerimizin akademik ya da mesleki eğitim alanında istekleri doğrultusunda en iyi şekilde bilgi birikimlerini artırmak ve bu doğrultuda yönelmelerini sağlamak.

8- Derslerde teknoloji en üst düzeyde kullanarak eğitim öğretim yapılmaktadır.

9- İnsan kaynaklarının iyileştirilmesi yönünde azami gayret gösterilmektedir.

10-Tüm öğrencilerimize "Ne is yaparsan yap, o isi en iyi yapan sen ol" ilkesi verilmektedir.

11-Okulumuzda bilimsel, çağdaş ve evrensel ilkeler benimsenmiştir.

12-Okul bütçesi hazırlanırken okulun öncelikleri belirlenir. Harcamalar önceliklere göre etkili ve verimli yapılır.

13-Okulumuzda dil, din, irk, cinsiyet, siyasi düşünce ayrımı yapılmaz.

KALİTE POLİTİKASI

1- Okulda okuyan tüm öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı topluma yararlı, ilkesini seven, insan haklarına saygılı, demokrasi bilinci oluşmuş bireyler olaylar yetiştirmek.

3- Tüm paydaşlarımızın okula severek ve mutlu olarak gelmelerini sağlamak.

4- Tüm paydaşlarımıza huzur bulacakları sağlıklı ve hijyenik ortamlar sağlamak.

5- Okula hizmet olan ya da hizmet veren herkesin birbirine güvenini ve saygısını arttırmak.

6- Okulumuzda okuyan öğrencilerimizin en iyi yurttaş, en iyi birey ve yapacağı mesleği en iyi yapan insan olarak yetiştirmek.

7- Tüm öğrencilerimizin akademik eğitim ya da mesleki eğitim alanında istekleri doğrultusunda en iyi şekilde bilgi birikimlerinin sağlanması ve bu doğrultuda yönlendirilmeleri sağlanmaktadır.

8- Okulumuzda öğretmenlerimiz derslerde teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak eğitim-öğretim yapılmaktadır.

9- İnsan kaynaklarının iyileştirilmesi yönünde azami gayret gösterilmektedir.

10- Tüm öğrencilerimize "ne is yaparsa yap, o isi en iyi yapan sen ol" imajı verilmektedir.

11- Okulumuzda bilimsel, çağdaş ve evrensel ilkeler benimsenmiştir. (uygulanmaktadır)

12- Okul bütçesi hazırlanırken okulun öncelikleri belirlenir. Harcamalar önceliklere göre etkili ve verimli yapılır.

13-Okulumuzda dil, din, irk, cinsiyet, siyasi düşünce ayrımı yapılmaz. Son derece hoşgörülü bir ortam oluşturulmuştur.

14-Tüm Öğrencilerimize doğa ve çevre bilinci verilerek yetiştirilmektedir.

15- Okulumuzdaki paydaşlarımız arasında kaba söz ve şiddetin tamamen ortadan kalkması için yoğun çaba harcanmaktadır.

16-Tüm öğrencilerimiz öğretmenlerimiz bir üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde

hazırlanmaktadırlar.

17-Öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel sağlıklarını korunması için sportif, sosyal ve

kültürel etkinliklere büyük önem verilmektedir.