Ben de Varım

Ben de Varım

28.01.2022 836

Sayın Kılıçali Paşa İlkokulu Ailesi,

Okulumuzda gelişim ve farklılıkları oluşturmak, desteklemek ve yönetmek üzere Kılıçali Paşa İlkokulu Ailemizin siz üyelerinin zamanı, fikri, çevresi ve şahsi paylaşma yapabilme imkanı olan üyeleriyle bir "Üst Kurul Çalışma Grubu" oluşturmak istiyorum.

Gelişim ve farklılıklara ilişkin belirlediğimiz ihtiyaç ve projelerimiz aşağıda olup, şu an  pandemi şartlarından dolayı uzaktan buluşmayı düşünmekteyim.

Uzaktan buluşma iletişim araçlarımız olarak sizlerle; e posta:  887610@gmail.com ve 0532 336 06 24 numaralı cep telefonumu paylaşıyorum. Aynı zamanda öğretmenlerimizin şahsi telefonlarını da kullanabilirsiniz.

Aşağıda yer alan "Ben de Varım Bilgi Formu" ile aday olmanızı umuyorum, bekliyorum ve diliyorum.

Bu iletişim sürecimizde kişisel bilgi ve verilerimizi korumaya yönelik dikkatli davranmamız gerektiğini de hatırlatıyorum.


GELİŞTİRİLMESİNE İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ DESTEK ALANLARI VE PROJE FİKİRLERİMİZ:

1-İhata duvarımızın yenilenmesi, estetik ve güvenli hale getirilmesi.

2-Hobi  Bahçesi ve Hayvan Besleme Alanı oluşturulması.

3-Açık ve Kapalı Spor Alanları kazandırılması.

4-Okulumuz bünyesinde; Finansman Sahibinin İsminin verilebileceği, Müzik-Görsel Sanatlar-İngilizce Atölyeleri ve Çok Amaçlı Salon donatımı.

5-Kamera Sistemimiz ve Ses Düzeni Sistemimizin yenilenmesi.

6-Enerji tasarrufu ve öğrenci güvenliği için elektrik anahtarları ve lambaların LED sistemine dönüştürülmesi, yenilenebilir enerji sistemi kurulması.

7-Su tasarrufu için tüm muslukları sensörlü musluğa dönüştürme.

8-Ulusal ve Uluslararası Eğitim Projesi Fikri  Haline Getirmeye Çalıştığımız "DÜNYANIN RENKLERİNİ BOZMA" proje fikrimize katkı almak. (Proje fikrimiz  hakkında ayrıntılı bilgi almak için, okulumuz WEB sayfasını  ziyaret ediniz)

9-Siz komisyon üyeleri ve eğitimin geliştirilmesi yönelik katkı sunmak isteyenlerin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi.

 

Ben de Varım Bilgi Formu için tıklayınız.

 

Katkı ve katılımınıza teşekkürler.

Saygılarımla.

 

28.01.2022

Mehmet ÇALIŞKAN

Okul Müdürü