Mehmet ÇALIŞKAN - Okul Müdürü

Mehmet ÇALIŞKAN - Okul Müdürü

 

      Samsun-Bafra 1960 doğumluyum. 2 kız çocuğum-eşim ve sahip olduğum tüm kazanımlarımdan dolayı şükrediyorum, gurur duyuyorum.

        Eğitim-öğretim adına sahip olduğum tüm birikim ve hayallerimi 02 Temmuz 2019 tarihinde tanıştığım Kılıçali Paşa  İlkokulu’na taşımak, öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmen ve yardımcı mesai arkadaşlarımla birlikte okul ortamımızı mutlu bir yaşam merkezi haline getirmeyi hedeflemiş durumdayım.

       Bakanlığımızın 2023 Vizyonu kapsamında; örnek projeler ortaya koyup, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası paylaşımları yaşamak isteyen bir okul kültürünü kurumumuza vizyon olarak benimsetmeyi ve yaşatmayı, umuyorum.

        Okulun; geçmişini, örnek mezunlarını, yerleşim çevresinin  kültürünü ve  enerjisini Okulumuzda sinerjiye dönüştürmeyi, okulun yönetişim performansına liderlik yapmayı önemsiyorum.

        Eğitim-öğretim adına; “benim hayallerim var, projelerim var, ayni ve nakdi  birikimlerim var, onları gelecekle paylaşmak istiyorum.” diyebilen şahıs ve kurumları Okulumuzla buluşmaya davet ediyorum. Saygılarımla...

 

        cep: 0532 336 06 24

(312) 285 7916 (312) 285 0175 Eposta