Okulumuzda Müzik Atölyesi Açıldı

07.12.2022 454

Sponsorluğunu Okulumuz Rehber Öğretmeni Şule ÖZCAN'ın üstlendiği "Rehber Öğretmen Şule ÖZCAN Müzik Atölyesi" resmen açıldı. Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK, komşu okulların idareci ve öğretmenleri ile müzik atölyesinin kurulumuna destek veren veliler de katıldı. Başta bağışçımız Şule ÖZCAN'a, açılışa katılarak bizi onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK'a, davetimize icabet ederek bizleri yanlız bırakmayan komşu okulların idareci ve öğretmenlerine, müzik atölyesinde ve açılış programında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Sevgi varsa engel yoktur.