Avrupa Hareketlilik Haftası

19.09.2019 540

"Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında; Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şemsi Derya ÖNAL yönetiminde Okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerinin katıldığı "Derslere Sporla Başlıyoruz" adı altında ders öncesinde 10 dakikalık toplu cimnastik çalışması yaptık.

Ayrıca İlköğretim Haftası Kutlama Programı esnasında; tüm velileri mümkünse bu hafta içinde yürüyerek işe gidip gelemeye davet ettik. Etkinliğimiz öğrenci ve veliler tarafından çok beğenildi. Yıl içinde bu çalışmayı uygulamak istiyoruz. Bu etkinliğimize destek veren Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bayram AKYÜZ'e, Beden Eğitimi Öğretmeni Şemsi Derya ÜNAL'a teşekkür ediyoruz.

19-09-201919-09-2019