29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

31.10.2021 766

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98.Yıl dönümünü, öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları gösterileri sergileyerek tüm velilerimizin izleyebildiği birlik ve beraberlik içinde gurur ve coşkuyla kutladık. Törenimizin yüz yüze yapılması, Bayrak, Vatan ve Atatürk sevgisini içermesi nedeniyle de velilerimizden yüksek beğeni alması Okulumuz adına gurur vericiydi.

Törenimizin bir parçası olan, 3. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu Bayrağımızdaki Ay-Yıldız Tablosu tüm tören alanını kapsayan bir duruş olarak ve bayrak sevgisini ifade eden görünümüyle tüm izleyicilerden yüksek düzeyde alkış aldı.

Törenin gösterilerini hazırlayan öğretmenlerimize, sergileyen öğrencilerimize ve törenimize katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyeti bize kazandırıp emanet eden Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa ATATÜRK' ü ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna ve yaşatılmasına katkı sunan tüm şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet Bayramı